Manpower

Erectie Wondertakjes uit Afrika

Wilt u bestellen? Klik dan hier

Jörgen Raymann nodigt je uit!

Ben je ouder dan 40 jaar, heb jij de Erectie Wondertakjes met succes gebruikt en wil je daar in de uitzending van de Avond van de Smaak (opname 19 september a.s. in Amsterdam )iets over vertellen? Stuur ons dan z.s.m. een mail en wie weet, zit je samen met ons in de uitzending van Jörgen Raymann.

We rekenen op je medewerking!
Groetjes, Abigail

Gebruiksaanwijzing Erectie Wondertakjes uit Afrika (Manpower)

De Erectie Wondertakjes zijn gemakkelijk te bereiden! Stop de inhoud (25 gram) van het zakje (takjes en restjes) in een pannetje. Giet er 300 ml. water bij en breng het aan de kook. Zet vervolgens het gas laag en laat de inhoud 45 minuten zachtjes doorkoken met het deksel op de pan. Doe daarna het gas uit bewaar de drank 1 dag/24 uur afgesloten/afgedekt op een donkere plek. Niet in de koelkast bewaren want dit vertraagt het proces. De volgende dag is de drank klaar voor gebruik. Wanneer je de drank nog niet wilt gebruiken, dan wel elke dag verhitten tot het kookpunt om bederf te voorkomen! De drank is zo dagenlang houdbaar en zal steeds sterker worden. Er blijft een risico van bederf dus mijn advies is om het niet langer dan vijf dagen te bewaren.

Snel en gemakkelijk te gebruiken!

Een volle maag geeft een verminderde werking evenals zoetigheid. Dus niet vlak na de maaltijd en probeer zoete producten te vermijden. Wil je de Erectie Wondertakjes gebruiken, heb je zin in seks, verhit dan de inhoud van de pan op het vuur of in de magnetron tot tegen het kooppunt. Giet vervolgens de bruin gekleurde drank in een mok/theeglas. Van de 300ml zal nu ongeveer 150 ml. over zijn door verdamping en opname door de takjes. Dat is ongeveer een half glas. Gebruik daarbij een zeefje om er voor te zorgen dat de wondertakjes in de pan achterblijven. Even roeren, daarna is het klaar om te drinken. Let op! De drank heeft een bittere smaak. Drink echter geen zoetigheid om de smaak weg te spoelen. Verzin wat anders. Wacht na het drinken een half uur, ‘open up your mind’ en de Erectie Wondertakjes doen de rest!

Veel plezier! Abigail

Leveringsvoorwaarden:
De Erectie Wondertakjes zijn puur natuur en dus niet schadelijk voor de gezondheid, maar het gebruik er van is voor eigen risico. Afroshop Flavour & Beauty in Drachten is niet aansprakelijk voor welke gevolgen dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van de Erectie Wondertakjes.

Alternatief:

Een veelgebruikte methode in o.a. Afrika, Suriname en De Antillen is om de wondertakjes in sterke drank te doen. Echter niet iedereen is blij met sterke drank. En bij de een werkt met water beter en bij de ander met alcohol. Voordeel van een sterk alcoholische drank is dat het niet bederft. Nadeel is dat het langer duurt voordat je het kunt gebruiken. In Ghana is Gin een populaire drank om te gebruiken maar Jenever of Wodka is ook prima. Andere sterke dranksoorten kunnen ook gebruikt worden maar het beste is om een heldere sterke drank te gebruiken. Dan kun je goed zien hoe sterk het medicijn is/wordt. Namelijk hoe donkerder de drank, des te sterker het medicijn. Minstens een week laten staan (beter is 2 weken) voordat je het gaat gebruiken. Eén borrel bevat dan voldoende medicijn per keer.
Gebruik 150ml sterke drank per zakje wondertakjes en doe het in een glazen afsluitbare fles. Het is onbeperkt houdbaar.

Voorbeeld:
Koop een liter fles Jenever. De fles is te vol om er takjes bij te doen. Schenk daarom 250ml uit zodat er 750ml overblijft. Doe daar 5 zakjes wondertakjes bij. Even schudden en liggend wegleggen op een donkere plek bijvoorbeeld in de kast.

Groetjes,
Abigail