Haar producten

Natuurlijk haar, synthetisch haar en pruiken

Bij de Afroshop vind je een ruim aanbod van natuurlijk en synthetisch haar. Uiteraard staat de kwaliteit voorop en hebben wij diverse goede merken in huis. Denk bijvoorbeeld aan Black Star, Amigo en Nina. Het natuurlijke en synthetische haar is verkrijgbaar in verschillende lengtes, kleuren en structuren. Ook als het om pruiken gaat, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. We hebben allerlei modellen, zowel kort als lang, in diverse haarkleuren.

 
afrotoko

Natuurlijk haar, synthetisch haar

Gebruik altijd een moisturizer of een leave-in conditioner om het haar soepel te maken zodat het gemakkelijk handelbaar is. Masseer de hoofdhuid voor het kammen in met een lichte, natuurlijke olie.  

afrotoko

Haaraccessoires 

Creëer prachtige kapsels! Steek je haar op met schuifjes en haarelastiekjes of maak krullen met onze krullers en krulspelden. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment kammen, borstels, haarnetjes en regenkapjes. 

afrotoko

Haar verzorging

Voor iedereen is een goede haarverzorging erg belangrijk, wij bieden u een zeer ruime keuze aan haar verzorgingsproducten voor elk typen haar. Ons assortiment is zeer ruim en voor elk haar probleem bieden wij wel een oplossing.